Известие

Collapse
No announcement yet.

147 TS 1.6 задна чистачка и осветление багажник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 TS 1.6 задна чистачка и осветление багажник

Здравейте, колата е AR 1.6TS 105кс 2001 година и имам странни електрически проблеми:
    1. Задната чистачка си функционира, но се пуска от време на време сама. Не става въпрос, когато са пуснати предните и включа на задна скорост. Странното е, че я спирам като изключа фаровете и остана на габарити.
    2. Плафона в багажника не свети. Замерих тока на буксата на плафона и има 12V, до момента в който не монтирам крушката (12V 10W), волтажа става 0V. Тествано с две работещи крушки на 100%.

Провери внимателно снопа от кабели между вратата и купето.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Всичко изглежда перфектно, под маншона всичко прилежно омотано фабрично, чисто и без протъркано.

Comment

Първоначално публикувано от gogzy Покажи съобщение
        Всичко изглежда перфектно, под маншона всичко прилежно омотано фабрично, чисто и без протъркано.
        Те не се протъркват, прекъсват се вътре в изолацият, външно може да е добре, ако ги движиш няма ли промяна? Два пъти съм ги сменял на моята.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Днес успях само да ги поразмърдам, но не се прояви. Ще пробвам почивните дни да ги поизмъкна повече и разгледам подробно. Благодаря.

Comment

Отзад си стана светомузика, но не само уредите на третаtа врата ( багажника ), а цялостно отзад.
            Eдиния стоп изчезва периодично, а снощи и за капак на всичко, едната крушка на номера почна да свети постоянно и при изключена кола.
            Дайте съвет, къде в София да ми оправят инсталацията и колко би излязъл такъв ремонт.
            Last edited by gogzy; d.m.y г., 16:37.

Comment

Working...
            X